Om Maderakka

Maderakka kom till ur ett behov av att arbeta med hantverk av olika slag. Ull är favoritmaterialet och hantverket framförallt tovning/filtning. För att inte drunkna i produkter behövdes ett forum för att sprida ut dem samt att bli mer synlig för människor som kan tänkas tycka om det jag gör.

Hantverk

 

Ull är ett favoritmaterial. Garntillverkning och stickning är något jag verkligen njuter av att göra. Tovning/filtning är en prosess där man verkligen upplever hur närmast magiskt ullen beter sig som ett material. Det finns ju nästan inga gränser för vad man kan tova. Jag har fastnat för att tova saker med volym. I webshoppen kan man se utbudet av aktuella produkter. Maderakka  står även ute på marknader runt om i Göteborgstrakten och säljer ullprodukterna. Tid och plats för dessa meddelas här på hemsidan. Då kan man komma och se, känna och klämma på ullmattorna på riktigt, samt träffas och prata en stund! Jag har även börjat med recycling och min första produkt är en bad/träningsväska i blandmaterial som jag broderar på. 

Läs mer under produkter

Konst

Maderakka rymmer också en konst-del. Här kan man läsa mer om vad som inspirerar mig i mitt konstnärliga skapande. Bilder från ett pågående illustrationsprojekt kan man både läsa om och se under Illustrationer. Det går också att köpa dessa bilder om man känner att det är någon som talar särskilt mycket till en.

Friskvård

Maderakka friskvård/yoga speglar passionen för hälsa och välbefinnande. Kraft och energi behövs för att man ska kunna leva det liv man drömmer om. Utmattning är tecken på att livsviktig energi sipprar ut och vi blir dränerade. I yogan finns verktyg för att förstå och hantera olika aspekter i en människas liv, fysiska, mentala och andliga. Och vem vill inte bli en mästare i att hantera sin energi. massage är också ett effektivt medel att återskapa balans i kroppen när man tex upplever förhöjd stressnivå, samt att stärka immunförsvaret. Yogaklasser erbjuds på Yogastudion Essence of you i Alingsås.

Läs mer under friskvård

Maderakka brinner för de små. Om mer resureser lades på att de nyfödda fick bästa möjliga start i livet, skulle vi på bara en generation se världen omkring oss transformeras till det bättre.

Kurser i Spädbarnsmassage för föräldrar erbjuds på yogastudion Essence of you, Alingsås

Läs mer om gravid massage samt föräldrakurser i spädbarnsmassage.