Aktuellt

 

 

Nybyggnad /ombyggnad

Maderakkas ateljé som varit inhyst i ett stall lämnar nu plats för en ombyggnation och ska bli bostads hus. En ny ateljé byggs dock på gården så verksamheten kommer att fortsätta som vanligt, förhoppningsvis från i starten 2021. Det är anledningen till att produktionen varit lite låg en tid. Det är rörigt när man man bygger och ull och sågspån hör kanske inte ihop perfekt. Men snart blir det ett nöje att kunna bjuda in till kurser i tovning igen! Mer info kommer att finnas på hemsidan och instagram. 

 

We are all illuminated

18 oktober, 2021

Upplyst måndag! Yogaklass med Frida, Måndag 25/10, 17.15-18.45. På Essenceofyou yogastudio i Alingsås. Boka via www.essenceofyou.se. Kostnad 200 kr, Yogarörelser och musik i en unik kombination kan få oss att spraka som tomtebloss i mörkret.

Läs mer

Yoga för gravida

17 oktober, 2021

Ny kurs 11/11 6 torsdagar 17.30-18.45 Plats: Essenceofyou yogastudio i Alingsås Pris: 1200 kr Välkomna from v 12 och så långt fram i graviditeten som du känner för det! Tidigare yogavana inget krav.

Läs mer

Yoga för gravida

26 augusti, 2020

Det har varit några tysta månader här från Maderakka. Men nu börjar det röra på sig igen och jag är glad att kunna meddela startdatum för ännu en 6 veckors yogakurs för gravida. Välkomna stora och små magar på torsdagar 17.30,-18.45 med start 3/9. Platsen är som tidigare den fantastiskt mysiga studion "Essence of you" i Alingsås. Katarina Svan som driver studion har trollar med knäna för att hålla studion levande under dessa mörka månader. Hon startade studion i januari i år så inte ett drömläge precis. Nu hoppas vi på att det vänder på alla fronter. Inget slår att yoga tillsammans!!! Läs mer på essenceofyou.se. Går bra att boka via bokadirekt.

Läs mer

Nyöppning av Yogastudio i Alingsås

7 januari, 2020

Invigning av Essence of You Yogastudio, Fredag 10/1 kl. 14 - 18 Östra Ringvägen 15, Alingsås

Läs mer

Terminsstart för yogakurs med YogaMonks

1 juli, 2019

Terminsstart för YogaMonks klasser– 14 januari, Alingsås. Vi kör igång härliga 6 tillfällen med drop in.  Vi går igenom grunderna och med enkla tydliga instruktioner guidas du igenom vinyasas (    ). …

Läs mer

Yoga Varberg i Folkparken i Alingsås

29 juni, 2019

Bokningar till yoga via Yogavarberg.se. Maderakka finns på plats i Arena Varberg hela dagen, i anslutning till parken och rotundan, med Yogamattor i ull till försäljning. Välkomna!!!

Läs mer

Strike A Pose – Yoga med Mithila Kara

16 maj, 2019

I en lättillgängliga klass leder Mithilla en diskussion kring de yogiska sambanden mellan yogaställning, andning och meditation; Hathayogans vad, hur och varför.

Läs mer

Vårmarknad på Nolbygård

25 april, 2019

Nu på lördag 27 april kommer jag stå på Nolbygårds vårmarknad i Alingsås och sälja mina handtovade ullmattor. Kom förbi och fynda och säg hej!

Läs mer