Aktuellt

 

 Nu har Maderakka friskvård och yoga hittat hem!

Från och med 1 februari kommer jag, Frida Widlund, att erbjuda behandlingar på Rehabcentret i Odd Fellowgården i Lerum. 

Ett härligt gäng med terapeuter finns här i en vacker och och inspirerande miljö. Centret drivs av Cecilia Hilton bland annat utbildad akupunktör. Vi arbetar alla i egen regi, men med ett gemensamt holistisk synsätt på hälsa och välmående. Här finner du bland annat  massageterapeuter(Thomas, Olivia), Osteopat(Magnus) friskvårdkonsult och hälsocoach(Karin), samtalsterapeut(Cecilia A) samt andlig vägledning- the mystery school(Maria). Vi finns i högra flygeln på den anrika gården, som också ligger lättillgängligt ut med E20 för er som kommer från Göteborg eller Alingsåshållet. Bussen från Lerums Station stannar utanför.

Välkomna att ta del av fina nystartserbjudanden under hela våren!

Boka och läs mer om mina behandlingar och kurser på

Bokadirekt.se

 

Lerumsloppet

27 april, 2024

För löpare eller besökare! Lördag 27 april - Lerumsloppet Femtonminuters kostnadsfri konsultation och behandling mellan kl 10.00-15.00

Läs mer

Yoga för stela män

19 mars, 2024

Är du man, lite äldre och lite stelare än du en gång var? Då tillhör du en grupp som är eftersatt inom yogan här i västvärlden. Det vill jag uppmärksamma och samtidigt göra något åt. Jag erbjuder en skräddarsydd yogaklass för dig som känner igen dig i beskrivningen. En första provomgång 8 aprill är ett tillfälle för dig att känna på vad yoga kan vara och du ges möjlighet att prova innan du bokar din kurs på 5 tillfällen.

Läs mer

Hälsomässan i Varberg

20 augusti, 2023

Kungsäters bygdegård. Lördag 9 september kl.10-17

Läs mer

Ullmatta camo

28 mars, 2023

Ullmatta med helt nytt utseende

Läs mer

Bastuhattar

21 februari, 2023

Maderakka ullhatt för bastu och utomhusbad. Det här är en ny produkt bland Maderakkas handtovade egendesignade ullprodukter. Du finner den i shopen. Inspirationen kommer från ryska bastuhattar och hattar som används i Finland och andra kulturer där det badas mycket bastu! Hatten kan användas i bastun för att skydda huvudet mot värmen så man helt enkelt kan basta längre. Man kan blöta hatten så många gånger som önskas. Man kan också ha hatten utomhus när man rullar sig i den iskalla snön eller kallbadar. Perfekt när man sitter i en badtunna då det är bra att skydda sitt huvud från utomhuskylan! Ullen är oslagbar när det gäller att isolera mot värme och kyla och samtidigt släppa igenom luft och ”andas”. Det suger upp och kan hålla stora mängder vatten(svett) och är ett brandsäkert material. Ställ hatten på lämpligt ställe efteråt och låt torka. Det går bra att töja hatten, ullen är flexibel, formbar och tålig. Om hatten måste tvättas rekommenderas handtvätt eller tvättmaskin med ullprogrammet och UTAN centrifugering, för att förhindra avsevärd krympning. Mycket nöje med din nya bastu/bad kompis!

Läs mer

We are all illuminated

18 oktober, 2021

Upplyst måndag! Yogaklass med Frida, Måndag 25/10, 17.15-18.45. På Essenceofyou yogastudio i Alingsås. Boka via www.essenceofyou.se. Kostnad 200 kr, Yogarörelser och musik i en unik kombination kan få oss att spraka som tomtebloss i mörkret.

Läs mer

Yoga för gravida

17 oktober, 2021

Ny kurs 11/11 6 torsdagar 17.30-18.45 Plats: Essenceofyou yogastudio i Alingsås Pris: 1200 kr Välkomna from v 12 och så långt fram i graviditeten som du känner för det! Tidigare yogavana inget krav.

Läs mer

Yoga för gravida

26 augusti, 2020

Det har varit några tysta månader här från Maderakka. Men nu börjar det röra på sig igen och jag är glad att kunna meddela startdatum för ännu en 6 veckors yogakurs för gravida. Välkomna stora och små magar på torsdagar 17.30,-18.45 med start 3/9. Platsen är som tidigare den fantastiskt mysiga studion "Essence of you" i Alingsås. Katarina Svan som driver studion har trollar med knäna för att hålla studion levande under dessa mörka månader. Hon startade studion i januari i år så inte ett drömläge precis. Nu hoppas vi på att det vänder på alla fronter. Inget slår att yoga tillsammans!!! Läs mer på essenceofyou.se. Går bra att boka via bokadirekt.

Läs mer

Nyöppning av Yogastudio i Alingsås

7 januari, 2020

Invigning av Essence of You Yogastudio, Fredag 10/1 kl. 14 - 18 Östra Ringvägen 15, Alingsås

Läs mer

Terminsstart för yogakurs med YogaMonks

1 juli, 2019

Terminsstart för YogaMonks klasser– 14 januari, Alingsås. Vi kör igång härliga 6 tillfällen med drop in.  Vi går igenom grunderna och med enkla tydliga instruktioner guidas du igenom vinyasas (    ). …

Läs mer